Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
Ομορφα δέντρα, όμορφα... κόβονται

Πετσόκοψαν τα δέντρα στο πεζοδρόμιο για να... φαίνεται καλύτερα το εκλογικό κέντρο του!

«Δείγματα γραφής για το πόσο "όμορφη πόλη" θέλει να φτιάξει την Αθήνα, δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Χρ. Παπουτσής. Μάρτυρες αυτών των δειγμάτων έγιναν χτες το πρωί κάτοικοι της περιοχής Γούβα στο Παγκράτι, όταν έκπληκτοι αντίκρισαν συνεργεία να κόβουν κλαδιά από κάποια δέντρα που "ενοχλούσαν", προκειμένου να φαίνεται καλύτερα το εκλογικό κέντρο του εν λόγω υποψηφίου στην πλατεία Πλυτά».

Η επισήμανση αυτή γίνεται από τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα». Τα τηλεφωνήματα των κατοίκων προς το συνδυασμό ήταν πολλά και οι διαμαρτυρίες έντονες. Στη «Συμπαράταξη» έφτασαν και πολλές φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο «ενοχλητικά» ήταν τα δέντρα που βρίσκονταν μπροστά στο εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσή, αφού εκείνοι που τα έκοψαν, άφησαν μόνο γυμνούς κορμούς και κλαδιά.

«Η "ευαισθησία" του κ. Παπουτσή, του ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζει αλλά και της ΝΔ, για το πράσινο, είναι γνωστή. Οι περιπτώσεις του πάρκου Ελευθερίας, του άλσους Ριζάρη που δόθηκε προς τσιμεντοποίηση, είναι χαρακτηριστικές. Οπως επίσης και η πρόσφατη πρόταση του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ περί δημιουργίας πίστας "φόρμουλα 1" στο χώρο του αεροδρομίου του Ελληνικού», σχολιάζει η «Συμπαράταξη». Ενώ, μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Παγκρατίου, επισημαίνει ότι ο Χρ. Παπουτσής έχει υποχρέωση να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: Για ποιο λόγο κόπηκαν τα κλαδιά; Ποιος έδωσε την εντολή και ποια συνεργεία κλάδεψαν τα δέντρα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ