Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Μεγάλη συγκέντρωση στην Ελευσίνα

Ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής Κ. Παπαπολυχρονίου
Ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής Κ. Παπαπολυχρονίου
«Για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αντάξια των προσδοκιών του λαού. Για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση από το λαό και για το λαό», ήταν το μήνυμα, που έστειλε χτες, από την πλατεία Ηρώων της Ελευσίνας, ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής Κ. Παπαπολυχρονίου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

Πλήθος εργαζομένων, νέων, συνταξιούχων, επαγγελματοβιοτεχνών, συγκεντρώθηκαν και διατράνωσαν την απόφασή τους, τις μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές να μη μείνει ούτε ένα σπίτι σε κάθε Δήμο της Νομαρχίας, που να μην φτάσει το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ και το κάλεσμα υπερψήφισής του, που θα σημαίνει την καταδίκη του δικομματισμού και των εταίρων του.

Τη χτεσινή συγκέντρωση άνοιξαν με χαιρετισμό οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Π. Νικολάου, Π. Στάθη, Β. Λεβεντέρης και Α. Χοροζάνης. Ενώ χαιρέτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης» Δήμος Κουμπούρης.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος νομάρχης Κ. Παπαπολυχρονίου κάλεσε σε στήριξη του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της ΝΑΣ, το οποίο, όπως σημείωσε, αποτελείται από ανθρώπους που πονούν αυτόν τον τόπο, είναι κοντά στο λαό και θ' αγωνιστούν για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ενάντια στην πολιτική που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και οδήγησε την περιοχή στην απραξία και αποτελμάτωση των προβλημάτων. Γι' αυτό, όπως τόνισε, πρέπει σθεναρά να προβάλει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση τις θέσεις της και να δεσμευτεί για τη λύση των προβλημάτων σε συμπαράταξη με το λαό και σ' ένα πλατύ μέτωπο πάλης. Καταλήγοντας, κάλεσε σε μαζική καταψήφιση όλων αυτών, που παρίσταναν την αντιπολίτευση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ενώ, παράλληλα, ψήφιζαν το σύνολο σχεδόν των αντιλαϊκών προτάσεων και αποφάσεων της συμπολίτευσης. Κάλεσε το λαό της περιοχής ν' αγωνιστεί μαζί με τη ΝΑΣ για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια σε βάρος όλων των κατοίκων της Δ. Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ