Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Συγκεντρώσεις της ΝΑΣ στα ΤΕΙ

Σε μαζική συγκέντρωση σπουδαστών του ΤΕΙ Λαμίας, μίλησε προχτές το πρωί ο υποψήφιος νομάρχης Φθιώτιδας της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Τάσος Χρονάς σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν οι νέοι της ΚΝΕ και εξελίχθηκε σε συζήτηση μεταξύ ομιλητή και σπουδαστών για τα ζητήματα της παιδείας και την πρόταση της ΝΑΣ για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκαλώντας τον προβληματισμό των νέων.

Ο υποψήφιος νομάρχης αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές ανέπτυξε τις θέσεις της ΝΑΣ για «νομαρχιακή αυτοδιοίκηση μαχητική, διεκδικητική και όχι διαχειριστικό "ιμάντα" μεταφοράς των αντιεκπαιδευτικών αποφάσεων της κυβέρνησης».

Κάλεσε τους νέους και τις νέες να εκφράσουν το ριζοσπαστισμό τους, επιλέγοντας το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ στη Νομαρχία Φθιώτιδας, για να ισχυροποιηθεί το μπλοκ των δυνάμεων της αντίστασης και ρήξης με την αντιλαϊκή πολιτική, με την πολιτική που βάζει ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση. Στη συνέχεια ο Τάσος Χρονάς και η αντιπροσωπεία της ΝΑΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΤΕΙ και το διδακτικό προσωπικό.

Στην Εύβοια

Αντίστοιχη περιοδεία στο ΤΕΙ Χαλκίδας πραγματοποίησε και η υποψήφια νομάρχης Εύβοιας της ΝΑΣ Σοφία Ντούρου, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με σπουδαστές και καθηγητές, διαπιστώνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «ανωτατοποίησης» των ΤΕΙ παραμένει «κενό γράμμα» και η υποβάθμισή τους συνεχίζεται.

Η υποψήφια νομάρχης κάλεσε σπουδαστές και καθηγητές να ενισχύσουν αποφασιστικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους τους που θα είναι μαζί τους και την επομένη των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ