Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΒΟΛΟΣ
Ανοίγουν νέοι δρόμοι!

Σε κοινή συγκέντρωση των αγωνιστικών συνδυασμών μίλησαν ο Ν. Γκατζής, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου και ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας

Μαγνησιώτες από τα χωριά και τις πόλεις του νομού παραβρέθηκαν στη μεγάλη κοινή συγκέντρωση των αγωνιστικών συνδυασμών της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Μαγνησίας», με υποψήφιο νομάρχη τον Αποστόλη Νάνο και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης Βόλου», με υποψήφιο δήμαρχο το Νίκο Γκατζή, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου όπου, λόγω βροχής, έγινε η συγκέντρωση, ήταν διάχυτο το κλίμα αισιοδοξίας για νικηφόρο αποτέλεσμα των αγωνιστικών συνδυασμών στη μάχη των εκλογών.

Στην ομιλία του ο Ν. Γκατζής κάλεσε το λαό του Βόλου να καταψηφίσει τους συνδυασμούς που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ και να υπερψηφίσει το συνδυασμό της ΔΑΣ, τονίζοντας: «Οι Βολιώτες πρέπει να σκεφτούν την επομένη των εκλογών. Να σκεφτούν αν θέλουν δημάρχους αγωνιστές που να αγωνίζονται για τα λαϊκά συμφέροντα και την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης. Αν ΝΑΙ, τότε ο λαός του Βόλου πρέπει να ψηφίσει τη Συμπαράταξή μας». Και συνέχισε: «Ηρθε η ώρα να περάσει η Δημοτική Αρχή στις δυνάμεις εκείνες που έχουν τη δύναμη και τη θέληση για μια άλλη πολιτική στα δημόσια πράγματα και στα προβλήματα της πόλης μας».

Την αισιοδοξία του για τ' αποτελέσματα στις εκλογές εξέφρασε και ο Απ. Νάνος. «Είμαστε εδώ - υπογράμμισε - οι άνθρωποι του μόχθου και του πνεύματος, η γενιά της αντίστασης και η νεολαία μας, άνδρες και γυναίκες του χωριού και της πόλης, αγωνιστές και προβληματισμένοι άνθρωποι... Εμείς θα κερδίσουμε τη μάχη για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, θ' ανοίξουμε ένα δρόμο σήμερα, θα νικήσουμε αύριο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ