Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Ενιαία μάχη σε δήμους και νομαρχίες

Με πείσμα μέχρι την τελευταία στιγμή, μαχητικά, με εμπιστοσύνη στις θέσεις και την ικανότητα των συνεργασιών που έχουν δημιουργηθεί, κάλεσε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης η Αλέκα Παπαρήγα, να δώσουν τη μάχη των εκλογών ενιαία και για τους δήμους και για τη Νομαρχία. Με κριτήριο ψήφου την επόμενη μέρα, που έρχεται και θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, εξαιτίας της έντασης της επίθεσης από τα νεοφιλελεύθερα μέτρα, της διεθνούς οικονομικής ύφεσης, του πολέμου.

Η Αλέκα Παπαρήγα, χαιρέτισε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους Αγίου Παύλου και Αμπελοκήπων. Και σημείωσε ότι είναι μια ευκαιρία ο λαός με την ψήφο του «να δώσει τη δύναμη σε τοπικές αρχές, να γίνουν μετερίζι ενός μεγάλου αγώνα που θα έρθει τα επόμενα χρόνια και ο οποίος θα είναι και πιο αποτελεσματικός και πιο επιθετικός και πιο σκληρός και αδυσώπητος από τους αγώνες που γνωρίσαμε από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα».

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγίου Παύλου Μιχάλης Μοσχονάς και Αμπελοκήπων Γιάννης Νομικός, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, αλλά και όσοι συσπειρώνονται γύρω από τις δημοτικές κινήσεις στους παραπάνω δήμους, υποδέχτηκαν την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Δήμο Αγίου Παύλου, εκατοντάδες πολίτες με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν τη θετική πορεία του έργου που εξελίσσεται αδιάκοπα επί 4 χρόνια. Ετσι η συγκέντρωση μετατράπηκε σε εκδήλωση προμήνυμα της νέας νίκης του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» και της επανεκλογής του δημάρχου Μιχάλη Μοσχονά.

Στους Αμπελόκηπους, με την πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση, αναδείχτηκε η δυναμική πορεία του συνδυασμού που με επικεφαλής σήμερα τον Γ. Νομικό, διεκδικεί να επανέλθει ο δήμος στα χέρια δημάρχου αγωνιστή για να ξαναμπεί σε πορεία λειτουργίας σε όφελος του λαού της πόλης. Την πορεία που επί πολλές τετραετίες υπηρέτησε ο πρώην δήμαρχος Κώστας Σαπρανίδης.

Ο Γιάννης Νομικός έδωσε στην Αλέκα Παπαρήγα ένα συμβολικό και συνάμα επίκαιρο δώρο. Ενα γλυπτό του Θανάση Μαργαρίτη, που συμβολίζει τους αγώνες του λαού μας την 28η Οκτωβρίου του 1940.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ