Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Δημιουργούν σύγχυση ακόμη και για το... δήμαρχο Καισαριανής!

Επιστολή του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ για δημοσίευμά της το περασμένο Σάββατο

Ο Γ. Κατημερτζής είναι στέλεχος του ΚΚΕ, στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και οικολογικές κινήσεις και διεκδικεί και πάλι, ως φαβορί, τη θέση του Δημάρχου Καισαριανής, υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος σε επιστολή του, που έστειλε χθες, προς την Εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ η οποία στο φύλλο της 5/10/2002 έγραψε ότι το ΚΚΕ στον Β' γύρο στην Καισαριανή θα υποστηρίξει τον υποψήφιο της ΝΔ κι ότι ο νυν Δήμαρχος της πόλης Γ. Κατημερτζής στηρίζεται από το Συνασπισμό. Ολόκληρη η επιστολή του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ προς την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ έχει ως εξής:

«Κύριε Διευθυντά,

Στο φύλλο της 05/10/2002 της εφημερίδας σας, στη σελίδα 29, γράφτηκε για το Δήμο Καισαριανής: ''Το ΚΚΕ τη δεύτερη Κυριακή αναμένεται να στηρίξει τον υποψήφιο της ΝΔ. Ο νυν δήμαρχος κ. Κατημερτζής στηρίζεται από το ΣΥΝ''!

Δε γνωρίζουμε πώς ο συντάκτης σας αντελήφθη, ότι ο συνδυασμός που στηρίζει το ΚΚΕ θα βρίσκεται εκτός β' γύρου!... Αλλά, αν αυτό αποτελεί εκτίμησή του, δεν μπορεί να κάνει λόγο ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει τον υποψήφιο της ΝΔ! Η θέση του ΚΚΕ είναι γνωστή: Ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ! Και δεν επιδέχεται παρερμηνείες. Ομως για την Καισαριανή είναι βέβαιο ότι ο συνδυασμός που στηρίζει το ΚΚΕ θα διεκδικήσει και πάλι (ως φαβορί) το Δήμο. Διότι ο νυν Δήμαρχος, ο Γ. Κατημερτζής, είναι στέλεχος του ΚΚΕ και, βεβαίως, δε στηρίζεται από το ΣΥΝ, όπως γράφτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, αλλά στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και οικολογικές κινήσεις.

Ελπίζοντας ότι θα επανορθώσετε, σας ευχαριστούμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ