Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ψηφοδέλτιο ελπίδας, νίκης και προοπτικής

Το ψηφοδέλτιο της ελπίδας, της νίκης και της προοπτικής για το Δήμο Καλλιθέας παρουσίασε το Σάββατο στον τοπικό Τύπο της πόλης, παρουσία πολλών στελεχών και φίλων της «Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας», καθώς και της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας», ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Δημόπουλος.

«Προχωράμε με σταθερό βηματισμό, δε δημαγωγούμε, δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την άσχημη κατάσταση που υπάρχει, ερχόμαστε να μιλήσουμε για όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, ερχόμαστε για να συγκρουστούμε με τις κεντρικές πολιτικές που τα δημιουργούν, είμαστε η μόνη αριστερή λύση για το Δήμο της Καλλιθέας», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του. Και πρόσθεσε: «Τα τοπικά προβλήματα είτε μικρά είναι είτε μεγάλα, είναι απόρροια των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται σε κεντρικό επίπεδο. Οποιος λέει ότι θα λύσει τα προβλήματα και κρύβει αυτή τη διαπίστωση, το λιγότερο κοροϊδεύει το λαό της Καλλιθέας. Οποιος κρύβει από το λαό την πραγματική διάσταση των προβλημάτων και δηλώνει αριστερός, εξαπατά το λαό, διότι δε σκοπεύει να συγκρουστεί με τις πολιτικές που δημιουργούν τα προβλήματα αλλά να τις υπηρετήσει».

Στη συνέχεια, αφού περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει ο λαός της Καλλιθέας και έδωσε του κεντρικούς άξονες του προγράμματος της ΔΔΕ, ο Β. Δημόπουλος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης και απάντησε σε ερωτήσεις. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από 52 καταξιωμένους αγωνιστές και αγωνίστριες της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ