Παρασκευή 22 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις

Την αποφασιστικότητά τους να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση αξιοπρεπών συντάξεων και κατά της αντιασφαλιστικής - αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, διαμήνυσαν οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στη Λάρισα, στο Εργατικό Κέντρο και στην πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των συνταξιούχων του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ και του ΤΣΑ, οι Β. Γεωργαντάς, Χρ. Τριάντης και Ερ. Ποταμιάνος, αντίστοιχα. Οπως τόνισαν στις ομιλίες τους οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων, η θέση των συνταξιούχων συνεχώς χειροτερεύει. Ιδιαίτερα, επισήμαναν, ύστερα και από την εφαρμογή του Ευρώ, η πλειοψηφία τους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πιο στοιχειώδεις ανάγκες της ζωής. Κατήγγειλαν, επίσης, τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της κυβέρνησης που επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την οικονομική κατάσταση των συνταξιούχων και, συνολικότερα, των λαϊκών στρωμάτων.

Μετά τη σύσκεψη ακολούθησε η πορεία προς τη Νομαρχία Λάρισας, όπου αντιπροσωπεία των συνταξιούχων επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ