Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΒΟΗΘΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ
Ψηφίζουν για ισχυρό σύλλογο

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων και Βοηθών Φαρμακείων της Αττικής, απευθύνει, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συλλόγου σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, οι οποίες ξεκινάνε την Κυριακή 15 Δεκέμβρη και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 18 του μήνα, με την ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων στο ΕΚΑ και την Ομοσπονδία.

Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του συλλόγου (Βερανζέρου 1, 7ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος) την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, τη Δευτέρα από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ και Τρίτη - Τετάρτη από τις 2 μέχρι τις 8.

Στην ανακοίνωση, ο σύλλογος καλεί όλους τους φαρμακοϋπάλληλους και βοηθούς φαρμακείων να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμώνοντας και ισχυροποιώντας τον, γιατί αυτό, όπως σημειώνει: «Θα είναι η καλύτερη άμυνα για να αποκρούσουμε επιθέσεις στα δικαιώματά μας, αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας λύσεις προς όφελός μας».

«Τόσο στην επιχείρηση, όσο και στον κλάδο έχει μεγάλη σημασία η συλλογική παρουσία και εκπροσώπησή μας», τονίζει, για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά: Οταν είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, μας υπολογίζουν οι εργοδότες.

Καταλήγοντας, ο σύλλογος επισημαίνει: «Θεωρούμε ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Αρκεί να δυναμώσει η συμμετοχή και η δράση όλων μας για τα ζητήματα που μας απασχολούν. Χρειαζόμαστε δυνατό σύλλογο, ικανό να παρεμβαίνει πιο αποτελεσματικά για τα δικαιώματά μας, τη συλλογική μας σύμβαση, το Ασφαλιστικό, τις συνθήκες εργασίας, για να υπάρχει δημοκρατία στους τόπους δουλιάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ