Πέμπτη 23 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

Σήμερα Πέμπτη

  • Στις 16.20 «Μικροπροοπτική». Ο Θανάσης Μπαλοδήμας φιλοξενεί το πρώτο μέρος της συνέντευξης με τον Στέργιο Νιζήρη. Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία του «Θαύματα στη Λ. Αλεξάνδρας».
  • Στις 19.00 «Auto Sprint Live». Θέμα της εκπομπής μια συγκινητική ιστορία οδηγού αγώνων, που παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, γιατί δε φορούσε το κράνος του. Πρόκειται για τον Κώστα Μπίτζο, ο οποίος μας μιλάει για το πώς κέρδισε τη μάχη της ζωής, μετά την εγκληματική του αμέλεια. Μαζί του, οι Φίλιππος Τζεφεράκος και Γιάννης Μαρπίνης. Επιμέλεια - Παρουσίαση: Στράτος Φωτεινέλης, Κώστας Πατσουρέας.
  • Στις 23.00 θα μεταδοθεί η εισήγηση του ΠΑΜΕ στην εργατική αντισύνοδο στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ», για τη διατύπωση της απάντησης του συνδικαλιστικού κινήματος στην αντεργατική πολιτική της ΕΕ.

Αύριο Παρασκευή

  • Από τις 7 έως το τέλος των κινητοποιήσεων στο Ναύπλιο, ο «902» στον παλμό της παλλαϊκής διαδήλωσης στο Ναύπλιο. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, σε κοινή μαραθώνια σύνδεση, με ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ