Παρασκευή 7 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Νέες προθεσμίες για το Κτηματολόγιο

Στις 11 Μάρτη 2003 αρχίζει η Β' Ανάρτηση Προσωρινών Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Πινάκων του Εθνικού Κτηματολογίου στην περιοχή του Δήμου Κομοτηνής.

Οπως ανακοίνωσε χτες η Κτηματολόγιο ΑΕ, τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στο Γραφείο Κτηματογράφησης και στο οικείο Δημοτικό Κατάστημα της περιοχής και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο μήνες. Οποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία εξήντα ημερών να υποβάλει προσφυγή κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής ή ένσταση κατά της εγγραφής στα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και τους Προσωρινούς Κτηματολογικούς Πίνακες.

Σύμφωνα με το νόμο, στην περίπτωση που για δικαιώματα σε ακίνητα της περιοχής δεν έχει καθόλου υποβληθεί δήλωση, αυτή μπορεί να υποβληθεί μέχρι το τέλος την εξέτασης των ενστάσεων από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή, που τοποθετείται στις 30 Ιουνίου 2003. Αν δεν υποβληθεί καθόλου δήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό εντός πέντε ετών προκειμένου να αναγνωρίσουν την ιδιοκτησία τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ