Τρίτη 22 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Αντιπολεμική εξόρμηση της «Θεσσαλονίκη - Τώρα»

Αντιπολεμική εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το Σάββατο το μεσημέρι πολλοί φίλοι της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη - Τώρα». Συμμετείχαν ο επικεφαλής της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος Αγάπιος Σαχίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Μπουτάρης και Χρ. Γιαταγάνα κ.ά.

Σε δηλώσεις του ο Αγ. Σαχίνης ευχαρίστησε πρώτα δημόσια το Στάθη για το σχεδιασμό της κάρτας που μοιράστηκε στα πλαίσια της εξόρμησης και τόνισε:

«Η προσπάθειά μας αυτή γίνεται πέρα από τη συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια, τη μάχη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Διαμερισματικά Συμβούλια που την έδωσε ολομέτωπα η παράταξη, όχι για να εκφράσουμε απλώς την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο ιρακινό λαό, αλλά για να καταδικάσουμε τον πόλεμο και αυτούς που τον δημιουργούν με την πολιτική τους, όπως και για να αποκαλύψουμε την κυβερνητική υποκρισία. Με τη διακίνηση αυτής της κάρτας θέλουμε με τη γραφίδα του Στάθη να προσθέσουμε τη φωνή μας στη φωνή όλων των λαών που περιγράφονται σ' αυτή την πανέμορφη και πανέξυπνη καρτούλα, για έναν κόσμο ειρηνικό, δίκαιο, για έναν κόσμο της δημιουργίας, για έναν κόσμο που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ