Παρασκευή 2 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Υπάλληλοι» της κυβερνητικής πολιτικής

Με φωνές, παρεμβάσεις και διακοπές νομαρχιακοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ, υπό τη διεύθυνση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εύβοιας και την ανοχή του νομάρχη Θ. Μπουραντά, προσπαθούσαν να διακόψουν την τοποθέτηση της νομαρχιακής συμβούλου της «ΝΑΣ», Σοφίας Ντούρου, επειδή δεν τους ...άρεσαν αυτά που έλεγε στη συζήτηση για το θέμα «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης», που θέλει να εφαρμόσει η νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στο νομό.

Και, το «δεν τους άρεσαν» είναι σχήμα λόγου. Γιατί εκείνα, που κυρίως δεν «πήγαιναν» οι συμβιβασμένοι του ΠΑΣΟΚ - με τη συμφωνία των προσκείμενων στη ΝΔ συμβούλων, αλλά και των «ανταρτών» των δύο κομμάτων που είχαν «καταπιεί τη γλώσσα τους» - ήταν οι αλήθειες που εκστόμιζε η εκπρόσωπος της ΝΑΣ για το αντεργατικό περιεχόμενο αυτού του προγράμματος και τη «χείρα βοηθείας» που προσφέρει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας, λειτουργώντας ως «υπάλληλος» της κυβέρνησης, στην επιχείρηση κατάργησης βασικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων.

Ετσι, οι εν λόγω «σοσιαλιστές» -ορισμένοι είναι και πρώην συνδικαλιστές- αφού προσπάθησαν να τα περάσουν χωρίς καμία συζήτηση και δεν τα κατάφεραν, κατέφυγαν τελικά στις πραξικοπηματικές και τρομοκρατικές μεθόδους επιβολής τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ