Σάββατο 28 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Κομματική Οργάνωση Νέου Μοναστηριού Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο, Κυριακή, 29 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στο καφενείο «Παπαμιχαήλ», εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Αγροτική Οικονομία - Θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Βόρεια Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στην πλατεία Αγ. Γιώργη, στα Μελίσσια, τη Δευτέρα, 30 Ιούνη, στις 7.30 το βράδυ, με θέμα «Σοσιαλισμός η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Πάουλο Φερνάντες, Α' Γραμματέας της Κουβανικής Πρεσβείας.

-- Η Κομματική Οργάνωση Χαλκίδας του ΚΚΕ, οργανώνει την Τετάρτη 2 Ιούλη και ώρα 9 μ.μ., στην αίθουσα του συλλόγου «Φίλοι του Γ. Σκαρίμπα», (Κακαρά 3), σύσκεψη - συζήτηση γυναικών, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Θέσεις του ΚΚΕ».

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τις «Θέσεις του ΚΚΕ για την ανεργία και τα εργασιακά δικαιώματα». Η εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 2 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ, στη Λαμία.

-- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη την Τετάρτη 2 Ιούλη, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Μαρίκας Κοτοπούλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στη Θεσσαλία

-- Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητάς της, οργανώνει πολιτικές ομιλίες με θέμα τις προτάσεις του Κόμματος για τη μικρομεσαία αγροτιά, στα παρακάτω χωριά:

Σάββατο 22/6:

  • Στον Τύρναβο, στις 9.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γιάννη Πατάκη.
  • Στο Ομόλιο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, με ομιλητή τον βουλευτή Αντώνη Σκυλλάκο.
  • Στην Καλλιθέα, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον βουλευτή Τάκη Τσιόγκα.
  • Στους Γόννους, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον γραμματέα της ΝΕ Τάσο Τσιαπλέ.

Κυριακή 29/6:

  • Στο Πύθιο, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον βουλευτή Τάκη Τσιόγκα.
  • Στη Μηλέα, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον γραμματέα της ΝΕ Τάσο Τσιαπλέ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ