Σάββατο 28 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ -ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ «ΑΛΛΑΓΕΣ»

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ: «Συγχωνεύσεις και αποκρατικοποιήσεις μπορούν να αποτελέσουν τον "άσο στο μανίκι" του ΠΑΣΟΚ; - Πεποίθησή μου είναι ότι μόνο με μία εντατική πολιτική διαρθρωτικών αλλαγών μπορούμε να επιταχύνουμε όχι μόνο την οικονομική ανάπτυξη, αλλά και την αίσθηση δυναμικής και προοπτικής στην ελληνική οικονομία. Η ελληνική οικονομία διψάει για διαρθρωτικές αλλαγές, φάνηκε αυτό και από την πρόσφατη αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ και την προοπτική συγχώνευσης με την Πετρόλα» (Από τη συνέντευξη του Ν. Χριστοδουλάκη στο ΒΗΜΑ).

ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «Κύμα αντιδράσεων των συντεχνιών στα μέτρα ελέγχου της φοροδιαφυγής, αλλά και στην προσπάθεια για την απελευθέρωση των αγορών αναμένεται να εκδηλωθεί εντός του Ιουλίου, ο οποίος προβλέπεται να είναι ένα "καυτός" μήνας απεργιών. Αυτοκινητιστές και βενζινοπώλες (για τους ίδιους λόγους) και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, για δικούς τους λόγους, πρόκειται να εντείνουν τις κινητοποιήσεις έναντι της κυβέρνησης. Από τις 14 Ιουλίου οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων κλειδώνουν τις αντλίες, περί τα μέσα Ιουλίου οι αυτοκινητιστές "τραβούν" (νέο) χειρόφρενο, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρέωση να τοποθετήσουν ταμειακές μηχανές στα ταξί, ενώ η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κινητοποιείται για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας» (ΒΗΜΑ).

ΡΟΥΤΙΝΑ... ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ: «Ανησυχητική και πολυέξοδη... ρουτίνα έχουν γίνει οι διακοπές ρεύματος εξαιτίας βλαβών που προκαλούν στο δίκτυο της ΔΕΗ τα συνεργεία εκτελέσεως έργων. Το νέο κρούσμα οφείλεται σε εκσκαφές της ΕΥΔΑΠ και άφησε χωρίς ηλεκτρικό, για μιάμιση ώρα περίπου, τις περιοχές που τροφοδοτούνται από τα κέντρα διανομής Αριστείδου και Παγκρατίου» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

«ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ»: «Απίστευτη ταλαιπωρία για τους Αθηναίους χτες το πρωί στο κέντρο της πρωτεύουσας από διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και πορείες που προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο. Τα χημικά που έπεσαν, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα» (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ...: «Πνίγηκαν στα δακρυγόνα χθες το πρωί όσοι έτυχε να βρεθούν στη στοά της οδού Βουλής, όταν τα ΜΑΤ προσπάθησαν να εμποδίσουν κατοίκους του Οιτύλου Λακωνίας και εργαζόμενους στο σπήλαιο του Διρού, να μπουν στα γραφεία της Ενωσης Τουριστικών Ακινήτων... Οταν τα ΜΑΤ που είχαν σχηματίσει κλοιό στην είσοδο τους εμπόδισαν, οι κάτοικοι του Οιτύλου προσπάθησαν να τον σπάσουν, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών» (ΕΘΝΟΣ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αύριο η εκδήλωση για τον Σωτήρη Πέτρουλα (2016-07-20 00:00:00.0)
Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ (2014-04-24 00:00:00.0)
«Μετ' εμποδίων» οι συνομιλίες (2013-09-25 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2003-06-24 00:00:00.0)
Επικίνδυνη η πολιτική ξεπουλήματος (2002-08-21 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ (1999-07-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ