Τετάρτη 13 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το ταξίδι συνεχίζεται...

Εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει τα κόκκινα πανιά το καράβι του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», βάζοντας πλώρη για κάθε γωνιά της Ελλάδας. Λίγο πριν κορυφωθούν οι εκδηλώσεις στο τετραήμερο που θα γίνει στις 18, 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια, η γιορτή συνεχίζεται στις εξής πόλεις:

  • Σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Χαραμίδα Λουτρών, στο χώρο του κάμπινγκ της ΚΝΕ στη Λέσβο, όπου θα μιλήσει, στις 8.30 το βράδυ, η Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Η αναγκαιότητα και η επικαιρότητα του σοσιαλισμού σήμερα».
  • Στο Ελάτι Τρικάλων, θα γίνει προφεστιβαλική εκδήλωση αφιερωμένη στο αντιπολεμικό κίνημα, σήμερα, Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 το βράδυ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και μουσικό πρόγραμμα.
  • Την Κυριακή 17 Αυγούστου, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στην πλατεία Κηρίνθου, του Δήμου Κηρέως, στις 8 το βράδυ, με θέμα: «Νεολαία - Ανεργία».
  • Στο νομό Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, την Τρίτη 19 Αυγούστου, στην Κορώνη, στο μόλο της παραλίας, στις 8 το βράδυ. Ενώ μια μέρα αργότερα, την Τετάρτη 20 Αυγούστου, θα γίνει προφεστιβαλική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Πύλου, στις 8 το βράδυ. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πολιτική ομιλία, απαγγελίες ποιημάτων, προβολή ταινίας, συγκροτήματα με ρεμπέτικο - έντεχνο τραγούδι, έκθεση βιβλίου και συζήτηση με μέλη της ΚΝΕ για όλα όσα αφορούν τους νέους.
Μεγάλωσε η παρέα


Εδώ και τρεις μέρες η παρέα των κατασκηνωτών μεγάλωσε. Δεκάδες νέοι και νέες κατασκηνωτές έφτασαν το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής στη μαγευτική Μυτιλήνη. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η απόλαυση του ήλιου και της θάλασσας, οι καλά οργανωμένες εγκαταστάσεις, οι εκδρομές στο νησί, οι εκδηλώσεις και τα γλέντια, τα ομαδικά παιχνίδια είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το ψηφιδωτό των εναλλακτικών αυτών διακοπών στην παραλία της Χαραμίδας, στα Λουτρά Μυτιλήνης. Φέτος το Κάμπινγκ της ΚΝΕ θα λειτουργεί μέχρι τις 17 Αυγούστου, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και το γλέντι που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα έχουν δώσει το στίγμα για τις υπόλοιπες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ