Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβέρνηση και «εκλογολογία»

«Σύσκεψη έχουσα σαν κύριο αντικείμενο συζήτησης την πρόοδο των ανασκαφικών ερευνών στο Νομό Γρεβενών» θα πραγματοποιηθεί αύριο... στο γραφείο του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ελ. Τζιόλα, μετά από δική του πρωτοβουλία! Θα συμμετέχουν μάλιστα η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λ. Μενδώνη, η περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Μ. Σκραφνάκη, ο νομάρχης Γρεβενών Δ. Ρίγγος, πανεπιστημιακοί και αρχαιολόγοι. Επιπλέον «τη σύσκεψη αυτή θα ακολουθήσει σε επόμενη φάση - μετά από σχετική προετοιμασία - άλλη (δεύτερη) αντίστοιχη, σχετιζόμενη με τα Βυζαντινά και Μεταβυζαντινά Μνημεία της περιοχής Γρεβενών».

Τι θα συζητήσουν όλοι αυτοί; Τη δημιουργία ενός «ευρύτερου κύκλου αρχαιολογικών χώρων που θα έχει πολλά να προσφέρει στην ιστορία του τόπου, στην ιστορία της χώρας, αλλά και στον τουρισμό του και στην πρόοδό του».

Και τι δουλειά έχει μια σύσκεψη για τις αρχαιότητες στο υπουργείο Εργασίας; Εχει και παραέχει, όταν πρόκειται για εκλογές, δεδομένου ότι τα Γρεβενά είναι η εκλογική περιφέρεια του κ. υφυπουργού. Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός «κατήγγειλε» την «εκλογολογία» και το ΠΑΣΟΚ κοιτά... «το μέλλον της χώρας». Το μόνο που μένει είναι να επιστήσει την προσοχή στους «ξεχασιάρηδες» τύπου κ. Τζιόλα, να μην μπερδεύουν τόσο προκλητικά τα υπουργικά με τα πολιτικά τους γραφεία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ