Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003
Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δημαγωγεί ο πρωθυπουργός

«O κ. Σημίτης εγκαινίασε σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία σύμφωνα με όλους τους κανόνες του παλαιοκομματισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε, είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος, «τη δημαγωγία, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την υποσχεσιολογία, την παραπλάνηση όλων όσοι, καταδικασμένοι από την κυβερνητική πολιτική, προσδοκούν με αγωνία κάποια βελτίωση της θέσης τους». Ο πρωθυπουργός, ανέφερε σ' άλλο σημείο των δηλώσεών του ο ίδιος, «αντιλαμβάνεται την κοινωνική πολιτική ως ελεημοσύνη ή ως χρυσωμένο προεκλογικό χάπι».

Οπως είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος, «ο κ. Σημίτης και η κυβέρνησή του πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το θέμα δεν είναι η ελεημοσύνη σε όσους έχουν καταδικάσει με την πολιτική τους στο περιθώριο, αλλά η ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου με δικαιοσύνη και κοινωνική ευαισθησία». Αυτό που δυστυχώς απουσιάζει από τις εξαγγελίες, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, «είναι η διάθεση του ΠΑΣΟΚ να αποδεσμευτεί από τη σύμπλευση με τη ΝΔ στο μονόδρομο των νεοφιλελεύθερων επιλογών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ