Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαζικό «παρών» στην αγωνιστική υποδοχή

Από την περσινή «υποδοχή» στο χώρο της ΔΕΘ
Από την περσινή «υποδοχή» στο χώρο της ΔΕΘ
Ξεκινούν σήμερα στις 7 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου οι διήμερες αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ για την αγωνιστική υποδοχή του πρωθυπουργού και της κουστωδίας του στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Σάββατο με το Πανεργατικό συλλαλητήριο, που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, με ομιλία και χαιρετισμούς και μετά θα σχηματιστεί πορεία προς τη ΔΕΘ, το αμερικανικό και το βρετανικό προξενείο.

Ολα δείχνουν ότι σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης, οι αγωνιστές της προόδου θα δώσουν μαζικά το «παρών» στην αγωνιστική απάντηση του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ στην κυβερνητική προσπάθεια εξαπάτησης του λαού και τα προεκλογικά τρικ με τα οποία πάνε να καλύψουν την αντεργατική και αντιλαϊκή τους πολιτική.

Για τη μαζικότητα των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν και χθες οι περιοδείες σε χώρους δουλιάς και συνεχίζονται και σήμερα το πρωί, για να μην πάει καμία μέρα χαμένη χωρίς επαφή με τους εργαζόμενους.

Χτες το μεσημέρι κλιμάκιο του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε περιοδεία στο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, που πρόσφατα ξεπουλήθηκε στην ιδιωτική επιχείρηση ΚΟΛΙΟΣ. Οι εργαζόμενοι της άλλοτε μεγάλης συνεταιριστικής επιχείρησης, αντιμετωπίζουν τώρα αβέβαια το μέλλον. Περιοδείες πραγματοποιήθηκαν επίσης σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης από στελέχη του ΠΑΜΕ στο χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Σύνδεσμος Βιοτεχνών Επιπλοποιών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιοτεχνών Επιπλοποιών Ν. Θεσσαλονίκης με απόφασή του καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά στις αγωνιστικές εκδηλώσεις στις 5-6 Σεπτέμβρη στο άγαλμα του Βενιζέλου.

«Οπως κάθε χρόνο», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, «έτσι και φέτος η κυβέρνηση, με αφορμή τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, θα εξαγγείλει τα μεγάλα έργα και νέα δήθεν μέτρα υπέρ των μικροεμπόρων, των βιοτεχνών, των εργαζόμενων. Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι καθημερινά δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν, ότι η απελευθέρωση του ωραρίου στραγγαλίζει τους μικρομεσαίους και βιοτέχνες, ότι η φορολογική, φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στην απόγνωση δεκάδες συναδέλφους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ