Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στην Κρήτη θα βρεθεί ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, με αφορμή το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», όπου θα μιλήσει στις κεντρικές εκδηλώσεις, στα Χανιά σήμερα Σάββατο 13/9 και στο Ηράκλειο αύριο Κυριακή 14/9.

Ο Σπύρος Στριφτάρης, στα πλαίσια της Πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος, σήμερα το πρωί θα επισκεφτεί τις καμένες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, περιοχές του Δήμου Μουσούρων στο Νομό Χανίων. Στις 11 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μουσούρων στο Δημαρχείο και στις 12 το μεσημέρι με το τοπικό συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος των Λακκών όπου σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Αύριο το πρωί, ο Σπ. Στριφτάρης θα περιοδεύσει σε συσκευαστήρια και οινοποιεία στο Δήμο Καζαντζάκη Νομού Ηρακλείου, όπου θα συζητήσει με τους αγρότες παραγωγούς για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προϊόντα τους.

Στην Αθήνα

-- Την Τρίτη, 16/9, στις 9 το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο θα περιοδεύσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη, 16/9, στις 7 π.μ., στη ΔΕΗ Ασπροπύργου θα περιοδεύσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη, 16/9, στις 10 π.μ. σε σύσκεψη συνταξιούχων της ΔΕΗ στην ΚΟΑ θα μιλήσει ο Μήτσος Κυπραίος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Τρίτη, 16/9, στις 4 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Πέτρου Ράλλη θα περιοδεύσει ο Αποστόλης Παππάς, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Τετάρτη, 17/9, στις 9 π.μ., στην Πολυκλινική (Ομόνοια) θα περιοδεύσει ο Γιώργος Γεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Πέμπτη, 18/9, στις 9 π.μ., στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά θα περιοδεύσει ο Μήτσος Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΑ.

- Την Πέμπτη, 18/9, στις 9 π.μ. ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο κέντρο εκπαίδευσης και αποκατάστασης τυφλών και στη συνέχεια στις 11 π.μ. στον φάρο τυφλών Ελλάδας στην Καλλιθέα.

-- Την Πέμπτη, 18/9, στις 4 π.μ. στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Ανθούσα θα περιοδεύσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ