Σάββατο 25 Μάρτη 2000 - Κυριακή 26 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στον Καιάδα!

Ακουσον, άκουσον! Η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει και ειδική επιτροπή μελετά την εφαρμογή του εξής μέτρου: Να επιτραπεί στις ασφαλιστικές εταιρίες, να προσφεύγουν στη χρήση γενετικών τεστ, τα οποία δείχνουν την προδιάθεση εκδήλωσης κληρονομικών ασθενειών στους πελάτες τους, ώστε να προσαρμόζουν ανάλογα τα ασφάλιστρα ή να μην ασφαλίζουν καν άτομο που είναι ύποπτο να νοσήσει περισσότερο από το επιτρεπόμενο..!

Νεκτάριε, Τήνιε, το ακούτε;

Σίγουρα το ακούνε! Ηδη στα προχτεσινά «Νέα» διαβάζουμε δηλώσεις του διευθυντή της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, σύμφωνα με τον οποίο, προς το παρόν δεν έχει γίνει στη χώρα μας συζήτηση πάνω σ' αυτό το θέμα, αλλά «θα ήταν πολύ πρόωρο να υποστηρίξει κανείς το τι θα συμβεί μελλοντικά...»!

Αλλωστε, όπως ο ίδιος επισημαίνει, «αν μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης προχωρήσει στη θέσπιση τέτοιας νομοθεσίας, τότε το θέμα αυτό σίγουρα θα απασχολήσει τα όργανα της Ενωσης, τα οποία με τη σειρά τους θα εκδώσουν και κάποιες οδηγίες...»!!!

Λέτε να το δούμε κι αυτό από τους... οραματιστές του σύγχρονου Καιάδα; Το σίγουρο είναι ότι προς τα εκεί μας πάνε και γι' αυτό, εξάλλου, σπεύδουν να ξεμπερδεύουν με τα δημόσια συστήματα κοινωνικής ασφάλισης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ