Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα κάλλη και το κόστος τους

Θάματα και πράματα φαίνεται ότι συμβαίνουν στους χώρους αναζήτησης της ομορφιάς διά της πλαστικής χειρουργικής με βάση όσα είπαν - αλλά και όσα διαφάνηκαν - οι οργανωτές του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, που θα γίνει 1-5 Οκτώβρη 2003 στην Αθήνα.

Από το σύνολο των επεμβάσεων της πλαστικής επανορθωτικής χειρουργικής (π.χ. αποκατάσταση μετά από επέμβαση καρκίνου του μαστού ή μελανώματος) μόλις το 3% αντιπροσωπεύει περιπτώσεις πλαστικής χειρουργικής για την ομορφιά. Στο δημόσιο τομέα, μόλις το 30% των επεμβάσεων αφορά στην πλαστική χειρουργική για την ομορφιά, ενώ στον ιδιωτικό τομέα το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 70%. Και στο ερώτημα ποιο είναι το κόστος, η απάντηση ήταν: «Ε, τώρα ερώτηση είναι αυτή;».

Αγορά γαρ, και τα μυστικά της δεν αποκαλύπτονται. Πληρώνονται...

ΥΓ: Πάντως η στήλη... πληροφορήθηκε εγκύρως ότι το συνέδριο θα έχει επιτυχία καθώς έχει δοθεί εντολή απ' τον Μ. Χρυσοχοΐδη να το παρακολουθήσουν ομαδικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να πάρουν μαθήματα εμφανισιακής επανόρθωσης της φυσιογνωμίας του Κινήματος, μετά την περίπου 20ετή αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ