Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Επιτάχυνση του ξεπουλήματος!

Με την επιτάχυνση του ...ξεπουλήματος (!) σχεδιάζει να απαντήσει η κυβέρνηση στις επικρίσεις της ΝΔ περί αδιαφανών αποκρατικοποιήσεων. Αυτό αποφάσισε χτες το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, που εξάλλου σχεδιάζει να μεταφέρει τη δικομματική αντιπαράθεση στο πεδίο της οικονομίας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το κλίμα διεκδικήσεων.

Ετσι, από τη μια, αναμένεται παρέμβαση Χριστοδουλάκη, που - κατά τα χτεσινά πρότυπα Πρωτόπαππα - αφ' ενός, θα λέει ότι η κυβέρνηση δε δίνει αυξήσεις για το καλό των εργαζομένων (!), αφού αλλιώς θα πέσει έξω η οικονομία, αφ' ετέρου, θα κινείται στη λογική ότι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να κάνει «διάλογο» με όσους διεκδικούν, αλλά για το ...διάλογο.

Από εκεί και πέρα, η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στα θέματα δημόσιας διοίκησης, θα κινηθεί στην αντιπαράθεσή της με τη ΝΔ, κατηγορώντας την ότι επιδιώκει την «επιστροφή του κράτους της Δεξιάς και του τζουμπέ», σύμφωνα με τη χτεσινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τέλος, στη συνεδρίαση του επικοινωνιακού επιτελείου, εκτιμήθηκε ότι τα δημοσιεύματα σχετικά με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν εκπορεύονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά από ιδιωτικά συμφέροντα και, ως εκ τούτου, συμφώνησαν ότι θα πρέπει «να κλείσουν γρήγορα οι δουλιές που εκκρεμούν» για να μειωθούν και οι πιέσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ