Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Αύριο συνεδριάζει η Πανελλαδική Συντονιστική

Συνεδριάζει αύριο Σάββατο 4 Οκτώβρη η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ προκειμένου να συζητήσει και να καθορίσει το πρόγραμμα δράσης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για το επόμενο εξάμηνο. Η συνεδρίαση αρχίζει στις 10.30 το πρωί και θα γίνει στην αίθουσα της Αγροτικής Τράπεζας (Αμερικής 10, 3ος όροφος).

Αναφερόμενος στη σημασία της συνεδρίασης, ο Πολύβιος Τσίρκας, γραμματέας της ΔΗΣΕΚ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε: Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ και των Τοπικών Γραμματειών από όλη την Ελλάδα έχει μεγάλη σημασία, καθώς θα καταρτιστεί πρόγραμμα και πλάνο δράσης για την επόμενη περίοδο. Θα συζητηθούν οι τρόποι δράσης και αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του δικομματισμού και ο συντονισμός των αγωνιστικών δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αποκαλυφθεί και να αντιμετωπιστεί η απάτη των κυβερνητικών εξαγγελιών.

Εξαγγελίες με τις οποίες το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση τάζει «λαγούς με πετραχήλια», προκειμένου να αντιστρέψει τη δυσαρέσκεια των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων και να υφαρπάξει την ψήφο στις επερχόμενες εκλογές. Είναι εξαγγελίες προεκλογικού χαρακτήρα και στοχεύουν στη διαμόρφωση κλίματος εικονικής πραγματικότητας και στην εξαπάτηση των εργαζομένων. Απέναντι σ' αυτή την πολιτική αντιστέκονται οι αγωνιστικές ταξικές δυνάμεις και το ΠΑΜΕ σε αντίθεση με τις ηγετικές πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που στηρίζουν τα αντεργατικά μέτρα και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ