Σάββατο 4 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, οι ΚΟ σε όλη τη χώρα υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Πιο συγκεκριμένα, για τις επόμενες μέρες:

Στην Αθήνα

- Αύριο Κυριακή 5/10, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Μπραχαμίου σε εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Μακρόνησος - Ιστορικός τόπος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα προλογίσει ο Παναγιώτης Μακρής, επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής και Μακρονησιώτης.

- Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη τη Δευτέρα, 6/10, στις 5.45 π.μ. θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στους εργάτες του Δήμου Γαλατσίου.

- Την Τρίτη 7/10, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στα τσαγκαράδικα Ταύρου - Μοσχάτου.

- Την Τρίτη, 7/10, ο Στέλλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

- Την Τετάρτη, 8/10, ο Μήτσος Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στις 9 π.μ.

- Την Πέμπτη, 9/10, ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας.

Στον Πειραιά

Την Τρίτη 7 Οκτώβρη

  • Το ΚΑΠΗ Καμινίων, θα επισκεφτεί ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
  • Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ.
  • Το ΤΕΕ Κορυδαλλού στο Σχιστό και το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Σχιστό, θα επισκεφτεί το πρωί, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Περάματος.
  • Το ΙΕΚ Αγίας Σοφίας, θα επισκεφτεί το απόγευμα ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.
  • Στο ΜΑΚΡΟ Ρέντη θα περιοδεύσουν ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, μέλος της ΕΠ και η Ολυμπία Κυζίλη, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.

Την Τετάρτη 8 Οκτώβρη

  • Στην περιοχή της Χαλκηδόνας (Νίκαια), θα περιοδεύσει το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Νίκαιας.
  • Στον Πυροσβεστικό Σταθμό Δραπετσώνας και στο Μεταγωγών Δραπετσώνας, θα περιοδεύσουν ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ, υπεύθυνος των Σωμάτων Ασφαλείας και ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.
  • Στα ΙΕΚ και ΟΑΕΔ της Αγ. Σοφίας, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γκιόκας, Γραμματέας του ΣΠ Πειραιά της ΚΝΕ.
  • Στα καταστήματα της Π. Κοκκινιάς, θα περιοδεύσει ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
Στη Θεσσαλονίκη

- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες εκλογές, διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη η Αχτίδα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 6.30μμ στην ταβέρνα «Χαρά». Θα μιλήσει ο Γραμματέας της Αχτίδας Γ. Τεμεκενίδης.

Στα Τρίκαλα

Αύριο, Κυριακή, 5 - 10 - 2003:

- Στις 7:30 μ.μ., στο Βαλτινό, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

- Στις 6:30 μ.μ., στο Γλύνος, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., στα Σερβωτά, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.

Στην Αχαΐα

- Τη Δευτέρα 6/10, στο Λόγγο Αιγίου θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΝΕ.

Στην Ηλεία

- Σήμερα Σάββατο 4/10, στη Μανωλάδα στις 7.30 μ.μ. θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ