Σάββατο 25 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μαραθώνια κατάθεση Τζαβάρα

Για 12 ώρες κατέθετε προχτές στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελ. Ράιου, ο σύζυγος της Ρ. Σταθέα, Π. Τζαβάρας, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί σχετικά με τις κατεδαφίσεις στην Ανατολική Αττική, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την κατάθεσή του.

Πιθανότατα την προσεχή βδομάδα θα ξαναεπισκεφτεί το γραφείο της εισαγγελέα για να συνεχίσει την κατάθεσή του. Εξερχόμενος από την Εισαγγελία ο Π. Τζαβάρας αρνήθηκε να δηλώσει οτιδήποτε και είπε μοναχά ότι ανέλυσε καρέ καρέ την υπόθεση που ερευνά η εισαγγελέας.

Οταν προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κατ' αρχήν επισκέφτηκε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Δ. Παπαγγελόπουλο, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίστηκε την καθορισμένη ημερομηνία στην εισαγγελέα.

Οπως είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Χολαργού, ο Π. Τζαβάρας στην κατάθεσή του συμπεριέλαβε όλα όσα τμηματικά είχε πει στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τις ενέργειες της συζύγου, ως αναπληρώτρια διευθύντρια της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ