Τρίτη 11 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΠΑΠ
Στάση εργασίας σήμερα

Με το προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν σήμερα από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ έχουν κηρύξει 5ωρη στάση εργασίας διεκδικώντας την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης του 2003.

Σε ανακοίνωση τής Ενωσης, επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής για την υπογραφή ΣΣΕ, ακριβώς για να μην υπάρξει αναστάτωση και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Παράλληλα, τονίζεται ότι η σημερινή κινητοποίηση έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και προστίθεται ότι αν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την πλευρά της διοίκησης ΗΛΠΑΠ, τότε θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις και η διοίκηση θα φέρει ακέραια την ευθύνη για την ταλαιπωρία των επιβατών.

Σημειώνεται ότι σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η υπογραφή ΣΣΕ 2003 για το διοικητικό προσωπικό ΗΛΠΑΠ, που είναι το πλέον χαμηλά αμειβόμενο από όλες τις ΔΕΚΟ. Η διοίκηση του σωματείου τους είχε συνάντηση με τον βουλευτή του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη, στα γραφεία του Κόμματος στη Βουλή. Ο Σπ. Στριφτάρης εξέφρασε τη συμπαράσταση του Κόμματος στα αιτήματά τους και τους διαβεβαίωσε ότι το ΚΚΕ θα φέρει στη Βουλή το θέμα τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθεί λύση στα προβλήματά τους. Ηδη από το ΚΚΕ κατατέθηκε σχετική Ερώτηση στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ