Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στην πλατεία Πρωτομαγιάς οι μικροπωλητές

Στην πλατεία Πρωτομαγιάς και όχι στο Πεδίον του Αρεως θα διοργανώνονται εφεξής η χριστουγεννιάτικη και η πασχαλιάτικη αγορά. Τη θέση αυτή επαναβεβαίωσε, στην προχτεσινή του συνεδρίαση, το διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών - Πειραιώς, στη διάρκεια του οποίου δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα στους μικροπωλητές, που διαμαρτύρονταν για τη μεταφορά τους, και αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην είσοδο της υπερνομαρχίας.

Τελικά, οι μικροπωλητές αποδέχτηκαν τη μεταφορά τους στην πλατεία Πρωτομαγιάς - με την οποία συναινούν, τόσο οι περίοικοι, όσο και η Επιτροπή Αγώνα για την προστασία του Πεδίου του Αρεως - καθώς αποφασίστηκε η υπερνομαρχία να συμβάλει στην ενημέρωση των αγοραστών για τον τόπο όπου θα γίνεται πλέον το γιορταστικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η υπερνομαρχία να αναλάβει την τοποθέτηση στο χώρο οικίσκων. Να παραταθεί για τρεις ακόμη μέρες η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση αδειών για την αγορά. Να αυξηθούν από 360 σε 400 οι παραχωρούμενες θέσεις. Να διαφημιστεί μέσω ραδιοφωνικού σποτ η αγορά και να διανεμηθεί φυλλάδιο ενημερωτικό για την αλλαγή του τόπου διοργάνωσής της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ