Κυριακή 11 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ευχές και υποσχέσεις

«Καλά κέρδη» ευχήθηκε στους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ ο υπουργός Ανάπτυξης, Α. Τσοχατζόπουλος, που παρευρέθηκε προχτές στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας. Νομίζουμε ότι όταν ένας υπουργός, που κατά τα άλλα διατυμπανίζει το όψιμο ενδιαφέρον της κυβέρνησής του για τα λαϊκά εισοδήματα, απευθύνει τέτοια ευχή στους μεγαλοεπιχειρηματίες, τα κέρδη των οποίων εξ ορισμού δεν μπορεί να ταυτίζονται με τα συμφέροντα των καταναλωτών, τα σχόλια περιττεύουν.

Στην ίδια εκδήλωση, ο Αθ. Νάκος μετέφερε στους ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ την προσήλωση της παράταξης της ΝΔ στα «ιδεώδη» της «ελεύθερης οικονομίας» και την αντίθεσή της σε «παρεμβάσεις που στρεβλώνουν την αγορά».

Είναι παραπάνω από φανερό τι σημαίνουν και τι συνεπάγονται για τους εργαζόμενους και το βιοτικό τους επίπεδο, οι προαναφερόμενες ευχές και υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τα επιχειρηματικά κέρδη και την «ελεύθερη αγορά». Και, βέβαια, κοντά είναι η ευκαιρία να δώσουν την απάντησή τους και με την ψήφο τους. «Μαύρο» δαγκωτό και στους δυο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ