Τρίτη 20 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Κανένας»!

Η δημοσκόπηση της «Rass» για το «Σκάι» που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή, περιλαμβάνει ενδιαφέροντα στοιχεία με κυριότερο τούτο: Η απόρριψη και των δυο μονομάχων, σχετικά με τα προβλήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, κινείται σε τέτοια υψηλά ποσοστά, που όταν δε σχηματίζει... κυβέρνηση, κινείται σε επίπεδα ισχυρότατης... αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Συγκεκριμένα: Στο ερώτημα ποιο κόμμα από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, η απάντηση «κανένα» εισπράττει το 36,6%! Στην ανεργία το «κανείς» εισπράττει το 35,2%! Στο θέμα της διαφθοράς το «κανείς» από τους δυο λαμβάνει το 32,5%! Στα προβλήματα των αγροτών η απάντηση «κανένα» φτάνει το 30,4%!

Τι σημαίνουν αυτά; Τι σημαίνει ότι το 1/3 τουλάχιστον του πληθυσμού γνωρίζει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτα από το δικομματισμό; Οτι - πολύ απλά - αυτός είναι ο λόγος που οι πρασινογάλαζοι εταίροι δε μιλούν για τα προβλήματα του λαού, αλλά επιδίδονται στην εντυπωσιοθηρία, στην εικόνα και στο πυροτέχνημα. Γι' αυτό και οι φίλοι τους στα ΜΜΕ καταναλώνουν όλο το χρόνο για να «συζητούν» το ποιος θα έρθει πρώτος ή δεύτερος. Γιατί αν αρχίσουν να κουβεντιάζουν για τα προβλήματα, το «όχι» στο γαλαζοπράσινο «μονόδρομο» (αυτό σημαίνει το «κανένας», σημαίνει «όχι» στον μονόδρομο των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) θα αρχίσει να παίρνει χρώμα. Κόκκινο χρώμα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ