Κυριακή 25 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το μπόνους...

Περίσσεψαν οι έπαινοι από τους εκπροσώπους των βιομηχάνων, για το έργο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, στην πρόσφατη συνάντηση ΓΣΕΕ - ΣΕΒ για την Εθνική Γενική Σύμβαση Εργασίας. Πρώτος, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, μετά ο αντιπρόεδρος και ακολούθησαν και άλλοι κορυφαίοι παράγοντες των βιομηχάνων. Κλίμα ευφορίας και στα στελέχη της ΓΣΕΕ, που οι βιομήχανοι, έχουν τόσα καλά λόγια να λένε για το «επιστημονικό έργο» του ΙΝΕ.

Βέβαια ο εργάτης θα αναρωτηθεί: Είναι καλό ή κακό που σε επαινεί ο ταξικός σου αντίπαλος; Ομως τέτοια ερωτήματα δεν απασχολούν ούτε τη ΓΣΕΕ ούτε τους συνεργάτες της στο Ινστιτούτο. Και είναι φυσικό, αφού γι' αυτούς δεν υπάρχουν ταξικοί αντίπαλοι, αλλά εταίροι και συνεταίροι στον «κοινωνικό διάλογο». Αυτοί, υποτίθεται πως βλέπουν τη ζωή «επιστημονικά» και όχι παλιομοδίτικα και ταξικά.

Μπορεί όμως να το βλέπουν και πιο απλά. Αλλωστε, οι έπαινοι του ΣΕΒ αποτελούν ένα απαραίτητο εφόδιο και για άλλες...... επιτυχίες, είτε στον πολιτικό στίβο, είτε στα επιχειρηματικά σαλόνια. Αξιος ο μισθός τους! Πήραν και BONUS.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ