Πέμπτη 26 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΛΑΡΙΣΑ
Σήμερα η συγκέντρωση του ΚΚΕ

Από προηγούμενη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα
Από προηγούμενη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα
Σήμερα στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων (Αλκαζάρ) πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα με ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα είναι εκεί εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι για ν' ακούσουν τις καθαρές θέσεις, προτάσεις διεξόδου του ΚΚΕ για την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων. Θα είναι άνθρωποι του μόχθου και της δουλιάς, που υποφέρουν από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, την οποία στηρίζει και η ΝΔ.

Θα είναι εκεί για να στείλουν με την παρουσία τους μήνυμα καταδίκης του δικομματισμού και αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης του Μάρτη. Ολες αυτές τις μέρες τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ρίχτηκαν δυναμικά και ακατάπαυστα στη δουλιά για την επιτυχία της συγκέντρωσης καλώντας το λαό της Λάρισας να συμμετάσχει μαζικά.

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι κομμουνιστές στους άλλους νομούς της Θεσσαλίας για την επιτυχία των κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων του ΚΚΕ.

- Στην Καρδίτσα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 του Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δικαστηρίων, με ομιλητή τον Δ. Ζάχαρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Βόλο η συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα 1 του Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Κ. Καζάκο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.

- Στα Τρίκαλα την επόμενη μέρα, Τρίτη 2 του Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, με ομιλητή, επίσης, τον Κ. Καζάκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ