Πέμπτη 26 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Προεκλογικές Εκδηλώσεις
Προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σε απόσταση αναπνοής πλέον από τις βουλευτικές εκλογές και οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα κορυφώνουν την πολιτική τους δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας περιλαμβάνονται και οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους βουλευτές, στις οποίες καλούνται να συμμετάσχουν πλατιά ο λαός και οι εργαζόμενοι. Συγκεκριμένα, διοργανώνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα, Πέμπτη

- Στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Εβρου. Νωρίτερα ο Σπ. Χαλβατζής θα περιοδεύσει στο Λιμεναρχείο, στο Δημαρχείο και στη Νομαρχία.

- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Αμφιάλης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

- Στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ»). Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21-23). Θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος.

- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Ροδόπης.

- Στις 6.30 μ.μ., στην Τρίπολη, στην πλατεία Αγ. Βασιλείου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε μια σειρά από εργασιακούς χώρους. Στις 7 π.μ. περιοδεία στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στις 11 π.μ. περιοδεία σε εργοστάσια της Βιομηχανικής Ζώνης στην Τρίπολη. Στις 5.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στη Νέα Αλικαρνασσό (καφενείο «Κρασανάκη»). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σκεπάρνης και ο Γιάννης Γωνιανάκης.

- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος στην Κοκκινιά (οδός Κω - πάνω από το ΚΑΠΗ). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Νουφαρίτσης.

- Στις 7 μ.μ., στη συνοικία Ατσαλένιο Ηρακλείου, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης.

- Στις 7 μ.μ. στον Πειραιά, στην ταβέρνα «ΗΠΕΙΡΟΣ» (Κ. Μάνου 6, Προφ. Ηλίας). Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Τζατζάνης.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Νομαρχίας) της Αρτας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., στο Καστέλι Χανίων, στην κεντρική πλατεία Καστελίου, παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο νομό.

Αύριο, Παρασκευή

- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Κριεζώτου και Ερμού, στη Χαλκίδα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Λαού της Αμφισσας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας. Θα μιλήσουν οι Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Αντώνης Χοροζάνης, Ελένη Παγώνη - Γκιόκα.

- Στις 7.30 μ.μ., στην Κόρινθο, στα Περιβολάκια. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στον πεζόδρομο Μ. Αλεξάνδρου στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας.

- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Φαρμάκη Ναυπάκτου (σε περίπτωση βροχής στο Εργατικό Κέντρο). Θα μιλήσει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

Το Σάββατο

- Στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Δράμας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 12 μ. στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Κιλκίς.

- Στις 5.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό. Την προηγούμενη μέρα (Παρασκευή 27 του Φλεβάρη) ο Σπ. Χαλβατζής θα περιοδεύσει σε σχολεία της Καβάλας και στη Θάσο.

- Στις 7 μ.μ., στον Πύργο, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στο Αργος, στην πλ. Αγίου Πέτρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

- Στις 7 μ.μ., στη Σπάρτη, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι Βασίλης Καλαματιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και Χάρης Παπαμάργαρης.

- Στις 7.30 μ.μ., στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο (και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα»). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πλάντζος και ο Νίκος Κουρκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας Πρέβεζας. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., στη Ζάκυνθο, στην πλ. Αγίου Μάρκου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή

- Στις 11.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

- Στις 5 μ.μ. στην Πλατεία Ομονοίας στην Καστοριά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

- Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στα Γρεβενά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Αθηνά Τσάμη.

- Στις 11 π.μ. στην ταβέρνα «ΤΗΓΑΝΕΛΟΣ» (Δωδεκανήσου και Α. Ελευθερίου, Πειραιάς). Θα μιλήσει ο Κώστας Καζάκος. Θα χαιρετίσει η Αμαλία Αλεξίου - Μπαταγιάννη.

- Στις 11 π.μ. στο ΚΑΠΗ του Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά (Καλλέργη 126). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου. Θα χαιρετίσει ο Ηλίας Λαμπρόπουλος.

Τη Δευτέρα 1/3

- Στις 7 μ.μ. στην Πλακάδα Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Αργοστόλι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 2/3

- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Λιβαδειάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Π. Αρβανίτης, Κ. Αντωνέλος.

- Στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας. Θα μιλήσει ο Θ. Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ