Πέμπτη 4 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Χωρίς γενική επιφυλακή

Δε χρειάζεται γενική επιφυλακή του κρατικού μηχανισμού για την κακοκαιρία που προβλέπεται ενόψει εκλογών, καθώς δε θα είναι ανησυχητική. Αυτό σημείωσε χτες ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Ν. Αλιβιζάτος, απαντώντας σε ερώτημα αν θα ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα για τους ετεροδημότες που θα ταξιδέψουν ώστε να ψηφίσουν. Οπως συμπλήρωσε, αναμένονται ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο που ίσως καθυστερήσουν τις αναχωρήσεις ορισμένων πλοίων έως την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρξει απαγορευτικό.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε στη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία της «ΔΕΛΤΑ-Singular», που έχει αναλάβει τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών, προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία.

Χτες το μεσημέρι ο Ν. Αλιβιζάτος μετέβη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών.

  • Αδειά από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι που θα μεταβούν στο δήμο όπου είναι εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν. Η άδεια ισχύει και για το τακτικό προσωπικό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, α' και β' βαθμού και των ΝΠΔΔ, καθώς και για όσους υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ