Κυριακή 28 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνουν για τις επόμενες μέρες οι ΚΟ του ΚΚΕ. Ανάμεσα σ' αυτές και οι παρακάτω:

Στην Αθήνα

- Αύριο Δευτέρα στις 7 μ.μ. στο Γαλάτσι (αίθουσα Παραρτήματος Οικοδόμων) θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Δευτέρα στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη εργαζομένων στον ΟΤΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2), θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Δευτέρα στις 7 μ.μ. σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Φανουρίου στο Ιλιον. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Δευτέρα στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη εργαζομένων στην «Ολυμπιακή» (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2), θα μιλήσει ο Θύμιος Ευθυμίου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Τρίτη, 30/3, στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη που διοργανώνει η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2), θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

- Σήμερα Κυριακή η ΚΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟΠ του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 23), στις 11 π.μ., με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη.

- Αύριο Δευτέρα στο εργοστάσιο «ΠΙΤΣΟΣ» και στις βιοτεχνίες Ιματισμού - Δέρματος θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατσιλινάκος, στις 7 π.μ.

- Αύριο Δευτέρα στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη.

Στο Αγρίνιο

- Αύριο Δευτέρα σύσκεψη για την Παιδεία στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, με ομιλητή τον Τ. Παπανικολάου.

- Αύριο Δευτέρα σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου - Δωρίδας, με ομιλητή τον Γ. Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κόρινθο

- Συγκέντρωση στο Ξυλόκαστρο διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., στο κέντρο Νεότητας. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο

- Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα στο ξενοδοχείο «ΛΕΣΒΙΟΝ», στη 1 το μεσημέρι, για τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής.

Στη Χίο

- Η ΚΟ Χίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Χαράλαμπο Κανόνη (Διάκο), γραμματέα της περιοχής Αιγαίου του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκε στην Κλειδού το 1948 από τις δυνάμεις του μοναρχοφασισμού, σήμερα Κυριακή, στις 11 π.μ. στην Κλειδού Βροντάδου.

Στη Στοκχόλμη

- Η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση σήμερα Κυριακή, στις 13.30, στο ABF Sveavagen στην αίθουσα Fabian, με θέμα τις εκλογές, τα συμπεράσματα και τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Θα μιλήσει ο Καριοφύλλης Χατζόπουλος, γραμματέας της ΝΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ.

Δανία

Συγκέντρωση πραγματοποιεί στα γραφεία της σήμερα και ώρα 2 μμ η ΚΟ Κοπεγχάγης του ΚΚΕ, με θέμα τα θετικά αποτελέσματα απο την πρόσφατη μάχη των εκλογών και την παραπέρα συσπείρωση των μεταναστών, για ενα ακόμη πιο θετικό αποτέλεσμα στις ερχόμενες ευρωεκλογές, αξιοποιώντας και το γεγονός οτι όλοι μπορούν να ψηφίσουν στο τοπικό προξενείο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού (2023-11-02 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις για τις εξελίξεις στην περιοχή και το Προσφυγικό (2020-03-10 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2015-05-23 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2012-11-18 00:00:00.0)
Συζητούν για το «Ευρωσύνταγμα» (2005-04-03 00:00:00.0)
Σε καθημερινή επαφή με το λαό (1999-03-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ