Τετάρτη 31 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... χούγια του Βούγια

O Σπ. Βούγιας - πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - επανήλθε στα μετερίζια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κι αφού το κόμμα του δεν είναι πλέον στην κυβέρνηση, απηύθυνε πρόσκληση... συνεργασίας στη δημοτική αντιπολίτευση, ως επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη - Ανθρώπινη Πόλη» (υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ).

Αναγνώστης, λοιπόν, που διάβασε για τα... συμμετοχικά κολπάκια του Βούγια θυμήθηκε τη μεταγραφή του από το ΣΥΝ στο ΠΑΣΟΚ και το σλόγκαν που είχε λανσάρει τότε το «Ποντίκι» για την περίπτωσή του: «Αν δεν έχεις μπέσα/ κι είσαι όλο χούγια/ τότε χέσε μέσα/ κι ας σε λένε Βούγια», είχε γράψει τότε το «Ποντίκι», πάνω από τον τίτλο του.

Η μπέσα -και μάλιστα η πολιτική μπέσα - είναι μεγάλη υπόθεση και αυτή ο Σπ. Βούγιας όχι μόνο την έχει χάσει αλλά, φαίνεται, να μη θέλει να τη γνωρίζει ούτε καν ως έννοια, με τα γλυκανάλατα αντιπολιτευτικά ναζάκια που κάνει. Επομένως είχε απόλυτο δίκιο ο Αγ. Σαχίνης, τονίζει ο αναγνώστης μας, που αρνήθηκε την «πρόσκληση», δηλώνοντας πως η παράταξη «Θεσσαλονίκη Τώρα» δε θα γίνει «φύλλο συκής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ