Σάββατο 22 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Η «βαθμολογία»

της συνάντησης

με Μπους

«Θετική, αλλά γενικόλογη η δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ για τους Αγώνες. Ικανοποίηση για τα ελληνοτουρκικά και τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας. Ευχολόγιο για Κυπριακό. Δεν κλείνει η πόρτα της επανένωσης. Κ. Καραμανλής: Επιβεβαιώθηκε η στενή μας συνεργασία» (Το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

Ηταν «ψήφος

εμπιστοσύνης»!

«Ως ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ για την Ελλάδα χαρακτήρισε αργά χτες βράδυ ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να ορίσει τον πατέρα του Τζ. Μπους, επικεφαλής της εθνικής αντιπροσωπείας των ΗΠΑ, που θα μεταβεί το καλοκαίρι στη χώρα μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» (Το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Αν δεν έρθει

ο ...μπαμπάς;

«Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζορτζ Μπους εξέφρασε κατά τον πλέον προσωπικό τρόπο την εμπιστοσύνη του στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Είπε πως αδυνατεί μεν ο ίδιος να παραβρεθεί, πως θα το επιθυμούσε, αλλά αντ' αυτού στέλνει τον πατέρα του, πρώην Πρόεδρο Μπους, για να ηγηθεί της αμερικανικής αποστολής» (Το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Πες μου

ποιον έχεις

φίλο

«Με 14 ψήφους υπέρ και αποχή των ΗΠΑ, που δεν τόλμησαν αυτή τη φορά να θέσουν βέτο, καταδικάστηκε η σφαγή στη Ράφα. Πάνω από 40 Παλαιστίνιοι νεκροί τις τρεις τελευταίες μέρες, στην πλειοψηφία τους άμαχοι». (Το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ