Παρασκευή 18 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
Σέρνουν σε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις!

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη η κυβέρνηση θα δεσμευτεί ώστε το 40% των ελληνικών δυνάμεων να αναπτύσσεται ταχύτατα σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, ενώ το 8% θα έχει μόνιμη παρουσία στα διάφορα μέτωπα πολέμου

Σφιχτά δεμένη στο αμερικανοΝΑΤΟικό άρμα η ελληνική κυβέρνηση, ετοιμάζεται να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις της συμμαχίας, για μια γιγαντιαία αναπροσαρμογή των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών-μελών. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Αμερικανών, που θα διατυπωθούν με ένταση στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 28-29 του μήνα στην Κωνσταντινούπολη, θα πρέπει το 40% των εθνικών δυνάμεων να προσαρμοστεί στα πρότυπα που ορίζει η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ. Να είναι, δηλαδή, δυνατό να αναπτυχθεί και να χρησιμοποιηθεί ταχύτατα, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που προωθούνται, το 8% σε αυτό το ποσοστό των δυνάμεων θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα μόνιμης παρουσίας σε όποιο μέτωπο πολέμου εμπλακεί η συμμαχία, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης.

Η προσαρμογή σε αυτές τις αμερικανοΝΑΤΟικές απαιτήσεις οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο των προληπτικών πολέμων, που αποτελούν το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, και την ελληνική οικονομία σε αφαίμαξη για χάρη των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών, οι οποίες ασφαλώς θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα που απαιτεί αυτή η αναπροσαρμογή.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ