Τετάρτη 4 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Σταθερή η βελτίωση της υγείας του

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χτες το μεσημέρι από το «Αττικόν» Νοσοκομείο.

Οπως επισημαίνεται στο ιατρικό ανακοινωθέν «η κατάσταση της υγείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στη Δ' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", λόγω πνευμονίας σε τμήμα του κάτω λοβού του δεξιού πνεύμονος, παρουσιάζει εμφανή και σταθερή βελτίωση. Η γενική του κατάσταση είναι άριστη και ακολουθεί την ίδια θεραπευτική αγωγή».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν που υπογράφουν οι καθηγητές του νοσοκομείου Σ. Ράπτης, Δ. Κελέκης και η καθηγήτρια Ε. Γιαμαρέλλου, πρόκειται για την τελευταία ενημέρωση, αφού υπογραμμίζεται «δεν υφίσταται ουδείς ιατρικός λόγος πλέον».

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε χτες το πρωί ο υπουργός Υγείας Νικ. Κακλαμάνης, ο οποίος του μετέφερε τις ευχές του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Εξάλλου τον Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ τηλεγράφημα του απέστειλε και ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ