Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ανάμεικτα συναισθήματα...

Γνώριμους και δύσκολους αντιπάλους θα βρουν στο δρόμο τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Την Αρσεναλ του Ανρί θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟ

Sportidea

Την Αρσεναλ του Ανρί θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟ
Γνώριμους και δύσκολους αντιπάλους από το πρόσφατο παρελθόν θα αντιμετωπίσουν οι ελληνικές ομάδες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Μονακό, ο Ολυμπιακός είναι στον 1ο όμιλο και θα έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο απέναντι στις Λα Κορούνια, Λίβερπουλ και Μονακό, ενώ ο Παναθηναϊκός, που έτυχε ευνοϊκότερης κλήρωσης, θα αντιμετωπίσει τις Αρσεναλ, Αϊτχόβεν και Ρόζενμποργκ για τον 5ο όμιλο. Με εξαίρεση τη Λίβερπουλ, οι υπόλοιπες ομάδες του πρώτου και πέμπτου ομίλου έχουν βρεθεί συχνά αντιμέτωπες τα τελευταία χρόνια με τις ελληνικές... Στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ισπανία, όπου θα φιλοξενηθεί από τη Λα Κορούνια, ενώ ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τη Ρόζενμποργκ. Οι όμιλοι έχουν ως εξής: 1ος όμιλος: Λα Κορούνια, Λίβερπουλ, Μονακό, Ολυμπιακός. 2ος όμιλος: Ρεάλ, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Ντιναμό Κιέβου. 3ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Αγιαξ, Μακάμπι Τελ Αβίβ. 4ος όμιλος: Μάντσεστερ, Λιόν, Σπάρτα Πράγας, Φενερμπαχτσέ. 5ος όμιλος: Αρσεναλ, Παναθηναϊκός, Αϊτχόβεν, Ρόζενμποργκ. 6ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Σέλτικ, Σαχτιόρ. 7ος όμιλος: Βαλένθια, Ιντερ, Αντερλεχτ, Βέρντερ Βρέμης. 8ος όμιλος: Πόρτο, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τον Ακη Ζήκο θα βρει στο διάβα του ο Ολυμπιακός

Sportidea

Τον Ακη Ζήκο θα βρει στο διάβα του ο Ολυμπιακός
Μετά τα αποτελέσματα της κλήρωσης οι δυο προπονητές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δήλωσαν:

Μπάγεβιτς: «Εχουμε εμπειρία»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε λίγο μετά την κλήρωση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε πως όλα θα βασιστούν στην εμπειρία: «Πρόκειται για γνωστές ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος. Εχουμε παίκτες με εμπειρία και αυτό θα μας βοηθήσει. Η Λίβερπουλ έχει καινούριους παίκτες, ενώ η Μονακό είναι δευτεραθλήτρια Ευρώπης», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», και συμπλήρωσε: «Πάντα θα ήθελα να ξεκινήσω με νίκη. Δεν μπορείς να ζητάς να παίξεις εντός ή εκτός».

Σουμ: «Να ξεκινήσουμε καλά...»

Από την πλευρά του ο Γιτζάκ Σουμ έδειξε ανήσυχος για την Αρσεναλ, ωστόσο πιστεύει στη δυνατότητα της ομάδας του: «Θα κάνουμε τον απολογισμό μετά τα παιχνίδια. Η Αρσεναλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το καλύτερο είναι να ξεκινήσουμε καλά», υπογράμμισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, και συνέχισε: «Το πρώτο παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ δε θα είναι εύκολο. Ομως πρέπει να κερδίσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ