Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΗΝΑ 2004
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Πρόωρο αντίο για Μουρούτσο

Motion Team

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, αποχαιρετώντας πρόωρα το Ολυμπιακό τουρνουά Ταε Κβο Ντο.

Ο 24χρονος Ελληνας αθλητής δε θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες ρεπεσάζ (δεύτερης ευκαιρίας), καθώς ο Αιγύπτιος Ταμέρ Μπαγιούμι - που επικράτησε του Μουρούτσου με 10-3 στο δεύτερο γύρο της κατηγορίας των 58 κιλών - ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Κου Μου (Ταϊπέι), κάτι που σημαίνει ότι ο πρωταθλητής μας δε θα μπορέσει να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

«Δεν προβάλω ως δικαιολογία για την ήττα μου τους τραυματισμούς που με ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα», δήλωσε μετά τον αγώνα του για τα προημιτελικά ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος στον πρώτο γύρο νίκησε τον Ταϊλανδό Ουσαντάντ Σουτικουνκάλ, με 5-2.

Στη μάχη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου ρίχνεται αύριο στην κατηγορία των -57 κιλών γυναικών η Αρετή Αθανασοπούλου. Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Παρτενκίρκεν της Γερμανίας το 2003, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να ανέβει στο βάθρο των νικητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ