Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΗΝΑ 2004
Τα εισιτήρια

Η αδιαφορία της «Αθήνα 2004» για την προώθηση των εισιτηρίων των Αγώνων είναι πασίγνωστη σε όλους και, εδώ που τα λέμε, δε μας καίγεται καρφί. Ολοι το γνωρίζουν πλέον ότι οι άνθρωποι της εταιρίας εργάζονται με βάση τα πλάνα του Ρογκ και της ΔΟΕ και σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις εισιτηρίων έχουν καλυφθεί εδώ και αρκετές μέρες.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί αγανάκτηση, είναι η κοροϊδία που υφίστανται κάποιοι, που - κόντρα στην αηδία που προκαλούν οι ντόπες και τα καμώματα των χορηγών - αποφασίζουν να παρακολουθήσουν κάποιο αγώνισμα. Αυτοί, λοιπόν, στο μεν Ιnternet παίρνουν απάντηση ότι τα εισιτήρια είναι «μη διαθέσιμα προς το παρόν», στη δε Αλφα Τράπεζα - επίσημο χορηγό - αφού οι υπάλληλοι συμβουλεύονται τους υπολογιστές τους, εξηγούν πως ...«δεν υπάρχουν εισιτήρια». Βλέπουν μετά οι άνθρωποι το αγώνισμα στην τηλεόραση, διαπιστώνουν πως το μισό στάδιο είναι άδειο κι άντε να εξηγούν στους δικούς τους ότι πράγματι πήγαν για εισιτήρια και «έφαγαν πόρτα».

Η απάντηση στο πρόβλημα βρίσκεται στην πλήρη περιφρόνηση της Γιάννας Αγγελοπούλου και της υπόλοιπης παρέας προς τους ανθρώπους, που, έστω και τώρα, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν κάποια αγωνίσματα. Ε, λοιπόν, όλοι αυτοί δεν μπορούν, ούτε μέσω Ιnternet, ούτε μέσω τράπεζας, να αγοράσουν εισιτήριο και πρέπει να πάνε σε ένα από τα ελάχιστα (4-5 όλα κι όλα) εκδοτήρια που υπάρχουν στην Αθήνα, ή να πάρουν σβάρνα τα στάδια και τα γήπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ