Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ

ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ: «Τα πασοκικά Γιουσουφάκια συνεχίζουν να κρατούν ακόμα (με την ανοχή του κ. Ρουσόπουλου) 5-6 κρατικές αργομισθίες, ρίχνουν τη λάσπη τους στον παραταξιακό Τύπο (ότι τάχα κάτι ζητάει από την κυβέρνηση)» (ο εκδότης Δ. Ρίζος στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ).

ΑΠΕΙΛΗ: «Δε θέλω να επαληθευτούν οι προβλέψεις του συγκροτήματος Λαμπράκη ότι η επάνοδος της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία θα είναι "εφήμερο διάλειμμα στην πολιτική ζωή του τόπου"» (ο εκδότης Γ. Τράγκας στη ΧΩΡΑ).

ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΣ: «Πολιτική μας επιλογή είναι η επιτυχία της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή και η υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ στην προοπτική όχι απλώς μιας αλλά και δεύτερης τετραετίας» (ο εκδότης Μ. Δημητρίου στην ΑΠΟΦΑΣΗ).

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: «Σήμερα αυτά τα άγνωστα σε πολλούς "καπόνια" του πλούτου παλεύουν με νύχια και με δόντια να διασώσουν ό,τι άρπαξαν επί 20 χρόνια από τις εργολαβίες και τις μεσιτείες και τις... αεριώδεις εταιρίες, ενόψει επερχόμενης θύελλας...» (ο Χρ. Πασαλάρης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

...ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ: «Ο ουρανός της Ισπανίας φλέγεται από τις φωτιές στα ναυπηγεία, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει ο σοσιαλιστής Θαπατέρο. Αμύνονται απεγνωσμένα οι εργαζόμενοι για να αναχαιτίσουν όσα οι καθεστωτικές δυνάμεις (κεντροδεξιά/κεντροαριστερά) απεργάζονται και θέλουν να επιβάλλουν... Ο υποβολέας βλέπει τις φωτιές στην Ισπανία -από τα βάσκικα μέχρι το Κάντιθ- και θυμάται τον Νίκο Καρούζο (που έφυγε σαν αύριο, το '90): "Εμείς απ' αλλού με άλλους όρους/ φωνάζουμε: Να μεγαλώνει, η φωτιά να μεγαλώνει,/ να γίνετ' ολοένα ψηλότερη/ εξαρπάζοντας ιαματικά τον πλανήτη"» (ο Γ. Τριάντης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ