Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμπλοκές μεταξύ σεκιουριτάδων

Τρία άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκών που σημειώθηκαν χθες τα ξημερώματα, στο Κορδελιό και στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε υπαλλήλους ιδιωτικών εταιριών «σεκιούριτι» με αφορμή τη φύλαξη νυχτερινού κέντρου.

Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια τον ανελέητο πόλεμο, που μαίνεται ανάμεσα στις εταιρίες «φύλαξης» με στόχο τον έλεγχο ολόκληρων περιοχών, συνοικισμών και δήμων. Τα αιματηρά επεισόδια ξεκίνησαν έξω από κέντρο διασκέδασης, στην οδό Ελευθερίας στους Αμπελόκηπους ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους εταιριών «σεκιούριτι», επειδή ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επέλεξε να αναθέσει τη φύλαξη στην εταιρία που έχει παράρτημα στο Κορδελιό. Στη συμπλοκή πήραν μέρος και άλλα άτομα και έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ τραυματίστηκαν από ρόπαλα τρία άτομα. Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» και οι δύο αποχώρησαν, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο τρίτος παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 40χρονος ιδιοκτήτης εμπλεκόμενης εταιρίας μαζί με υπαλλήλους του πήγαν στα γραφεία των ανταγωνιστών τους, στην οδό Γ. Παπανδρέου 3 στο Κορδελιό, και άρχισαν να πυροβολούν. Από τις σφαίρες έσπασαν τα τζάμια, ενώ αναστατώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο ιδιοκτήτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ