Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

FADE OUT*... «Σε στιγμή αποκαλυπτηρίων της διαπλοκής, με το διάγραμμα της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" να αποδίδει στο μέγιστο βαθμό το λαβύρινθο των σχέσεων μεταξύ εργολάβων, ΜΜΕ και προμηθευτών του δημοσίου και τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή να προαναγγέλλει νέους νόμους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου ήλθε και αυτός να δηλώσει πως θα στηρίξει την προσπάθεια ελέγχου του φαινομένου» (Το πρώτο θέμα στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΟΧΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... «Η πολιτική ζωή της χώρας μετά τη γέφυρα που έριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στη ΝΔ μπήκε από χθες ξαφνικά στον αστερισμό της συναίνεσης» (Ο Μανώλης Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΒΛΕΠΕ ΑΥΡΙΟ: «Η κυβέρνηση θέλει να διατηρεί το χαρτί της "ελεγχόμενης όξυνσης" μπροστά στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών» (Το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

ΑΦΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ... «Νούμερο, συκοφάντη και καραγκιόζη χαρακτήρισε χθες τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος» (Η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ; «Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, να χτυπηθεί η διαπλοκή στον κρίσιμο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, το όλο εγχείρημα θα καταλήξει εις βάρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» (Το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΦΑΣΗ»).

ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ: «Για πρώτη φορά πάντως στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας παρουσιάζεται το φαινόμενο να αποφεύγει μια εκλογική αναμέτρηση τόσο η αντιπολίτευση όσο και η κυβέρνηση» (Το κύριο άρθρο στο «ΛΟΓΟ»).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: «Αν δεν υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία δε στήνεις δίκες, διότι αποβαίνουν εις βάρος σου...» (Το κύριο άρθρο στο «ΒΗΜΑ»).

* Θα μπορούσε να σημαίνει και «εξομάλυνση εξόδου από μία εμπλοκή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ