Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Ζητά ένταξη στο Δημόσιο

Να ενταχθεί άμεσα το Ψυχολογικό Κέντρο Βόρειας Ελλάδας στο Δημόσιο, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα λειτουργίας του, ζητούν, με κοινό ψήφισμά τους, οι εκπρόσωποι των φορέων της Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν σε σύσκεψη που έγινε χθες στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Επίσης οι φορείς ζητούν από το υπουργείο Υγείας να φροντίσει, ώστε μέχρι να πραγματοποιηθεί η ένταξη στο Δημόσιο να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι, που θα καλύπτουν τις οικονομικές ανάγκες (μισθοδοσία εργαζομένων, πιστωτές κλπ.) του ιδρύματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γγ του ΕΚΘ Σ. Ζαριανόπουλος και άλλα μέλη του Προεδρείου του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος, εκπρόσωπος του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, ο Μιχάλης Σπυριδάκης νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣΥ και άλλοι εκπρόσωποι συνδυασμών στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του Δήμου, βουλευτές κ.ά.

Με κινητοποιήσεις τους, τους τελευταίους μήνες, οι εργαζόμενοι του Ψυχολογικού Κέντρου ζητούν να λυθεί το θέμα της χρηματοδότησης του ιδρύματος, που έχει άμεση επίδραση στην εύρυθμη λειτουργία του, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρόνοιας και δεδουλευμένα τριών μηνών, καθώς και αναδρομικά αυξήσεων του τρέχοντος έτους και επιδόματα προηγούμενων ετών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ