Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μαζί ντόπιοι και μετανάστες εργάτες

Σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Δεκέμβρη καλεί τους μετανάστες εργάτες η Γραμματεία Μεταναστών του Πανεργατικού Μετώπου

Πλατύ κάλεσμα στους μετανάστες «να πάρουν μέρος στα Πανελλαδικά Συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Δεκέμβρη και να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους μέσα από τις γραμμές των ταξικών συνδικάτων για καλύτερο μεροκάματο, κατά της ανεργίας και των απολύσεων, κατά της ακρίβειας, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Μεταναστών του Πανεργατικού Μετώπου, δηλώνοντας την ενεργή συμμετοχή της «στη συντονισμένη αντεπίθεση της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της ενάντια στην αντεργατική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης που εφαρμόζουν οι Κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τα Πανελλαδικά Συλλαλητήρια στις 9 Δεκέμβρη».

«Στις 9 Δεκέμβρη δίνουμε απάντηση για τους αντιμεταναστευτικούς νόμους των ελληνικών κυβερνήσεων, που μας θέλουν σκλάβους στα μονοπώλια και χωρίς δικαιώματα. Απαντάμε στους τρομοκρατικούς - κατασταλτικούς μηχανισμούς που στοχεύουν στην υποταγή μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στη Μαύρη και ανασφάλιστη εργασία. Λέμε όχι στις διακρίσεις των μεταναστών στην Υγεία και την Παιδεία» σημειώνει η ανακοίνωση της Γραμματείας Μεταναστών του ΠΑΜΕ και καταλήγει τονίζοντας: «Ο κοινός αντίπαλος θέλει κοινή δράση και οι μετανάστες όπως όλοι οι εργαζόμενοι το ξέρουμε καλά. Μαζί ντόπιοι και μετανάστες εργάτες ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ