Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ξανά απλήρωτοι στην «Επικοινωνία»

Απλήρωτοι επί ενάμιση μήνα, για πολλοστή φορά μέσα στο 2004, παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Τυφλών Πολυανάπηρων Ατόμων «Επικοινωνία».

Οπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του το σωματείο τους, το Νοέμβρη του 2004 και μετά από μια εξουθενωτική περίοδο από τον Ιούνη έλαβαν τη μισθοδοσία τεσσάρων μηνών. Ομως οι εργαζόμενοι παραμένουν ξανά απλήρωτοι, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί από τους διαχειριστές του Κέντρου αν θα τους καταβληθούν οι οφειλόμενες αποδοχές και το Δώρο Χριστουγέννων.

Το Κέντρο αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα για τυφλά -πολυανάπηρα άτομα, αλλά το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρνείται να το χρηματοδοτήσει επαρκώς, με αποτέλεσμα να έχει οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο και οι εργαζόμενοι να μένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την αναλγησία και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα των υπευθύνων και δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και δικαστικά μέτρα αν δεν τους καταβληθούν οι οφειλόμενες αποδοχές και το δώρο των Χριστουγέννων, αλλά και αν δε δοθεί λύση από το υπουργείο στα χρόνια προβλήματα της «Επικοινωνίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ