Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στους βιομηχανικούς εργάτες η πρωτιά

Η άμιλλα μεταξύ των Αχτίδων Βιομηχανίας και Κατασκευών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ ήταν ευγενής, κοπιαστική αλλά έφερε θετικά αποτελέσματα και «νικητή». Ετσι, χτες σε μια διαφορετική κοινή εκδήλωση των δύο αχτίδων βραβεύτηκαν οι πρώτοι και στη συνέχεια το γλέντησαν μαζί με τους υπόλοιπους που έδωσαν υπόσχεση στην επόμενη άμιλλα να τους ξεπεράσουν. Με 109% του πλάνου της η Αχτίδα Βιομηχανίας «ανάγκασε» χτες την Αχτίδα Κατασκευών να της παραδώσει το πρώτο βραβείο, να παραδεχτεί την «ήττα» και να υποσχεθεί ότι στην επόμενη εξόρμηση θα είναι πρώτη και με διαφορά.

Πρώτος σύντροφος στην Οικονομική Εξόρμηση από την Αχτίδα Κατασκευών αναδείχτηκε ο Χρ. Κίκηρας, ενώ πρώτη από την Αχτίδα Βιομηχανίας η Ζωή Σώκου. Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Μπραχαμίου κέρδισε το πρώτο βραβείο στις Κατασκευές και στην Αχτίδα Βιομηχανίας η ΚΟΒ Πρακτορείων Τύπου. Στις δεύτερες θέσεις αναδείχτηκαν η ΚΟΒ Περιστερίου και η ΚΟΒ Χαλανδρίου από την Αχτίδα Κατασκευών και η ΚΟΒ Τυποεκδοτικής και η ΚΟΒ Φαρμάκου από την Αχτίδα Βιομηχανίας.

«Η άμιλλα των δυο Αχτίδων έδωσε δύναμη ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα», τόνισε ανοίγοντας την εκδήλωση ο Δημήτρης Κυπραίος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ. «Βοήθησε να ανοιχτούμε πιο πλατιά στους εργαζόμενους. Συζητήσαμε με πολλούς εργάτες για τις Θέσεις του Κόμματος μπροστά στο 17ο Συνέδριο, τους καλέσαμε να συστρατευτούν για να δυναμώσουν το μέτωπο και την πάλη μας. Τονίσαμε ότι ο αγώνας αυτός δένεται με την πολιτική πρόταση για την ανατροπή του καπιταλισμού και τον σοσιαλισμό», υπογράμμισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ