Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Τώρα δηλώνουν ενάντια στην τσιμεντοποίηση!!!

Χτες το πρωί συνεδρίασαν οι συντονιστές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεδρίαση υπό την προεδρεία του Γ. Παπανδρέου αποφασίστηκε το ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τη μεταολυμπιακή χρήση των έργων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη απόφαση, της καταψήφισης δηλαδή του νομοσχεδίου, γιατί «προωθεί την τσιμεντοποίηση». Βέβαια οι συντονιστές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν ανέφεραν πουθενά πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε... φροντίσει πολύ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες να εκχωρήσει τη μεταολυμπιακή χρήση των έργων στην κοινοπραξία «Ολυμπιακά Ακίνητα». Μια «εκχώρηση» που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια, όπως θα συμβεί και σήμερα με την κυβέρνηση της ΝΔ, στην «τσιμεντοποίηση» προς όφελος του μεγαλοεπιχειρηματιών.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησαν την κυβέρνηση για «συμπόρευση με την Εκκλησία». Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί τη στάση θα κρατήσει το κόμμα. Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να μιλάει γενικά και αόριστα για διαχωρισμό «κράτους - Εκκλησίας», αλλά υπάρχουν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνιστούν «ηρεμία»...

Την ίδια στιγμή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλος, με δήλωση του στο ραδιοφωνικό σταθμό «9,84», δεν απέκλεισε τις πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας ότι αυτό «το ενδεχόμενο είναι κάτι που απασχολεί την κυβέρνηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ